Vijesti

Odgođena je nova sezona Vanguarda i Warzonea, pa je obećana bolja komunikacija

Zbog problema u Vanguardu, Warzonea i Modern Warfareu odgođena je nova sezona Warzonea i Vanguarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjećamo vaše frustracije jasno i glasno”, poručili su iz Activisiona. Lijepo je vidjeti da se tim ponovno osvrće na najbolju Call of Duty igru unatrag 10 godina. Multiplayer Modern Warfarea ima problema sa spajanjem na novim i starim konzolama, a kada spaja, onda spaja u pogrešne modeove. Problemi se nastavljaju s performansama servera, lagg je postao normalna pojava, a tu su i cheateri…

Za Warzone i Vanguard problemi su slični. Osim bugova s nevidljivim teksturama, vratile su se i varalice, a developeri se nadaju da će odgodom od 12 dana riješiti većinu poteškoća. Po novome, umjesto 2. 2., druga sezona kreće 14. 2., a dobra vijest je da do onda imate vremena po rješavati zaostatke na Battle Passu.

“Ubuduće, možete očekivati da ćemo se češće javljati u vezi sa stanjem Call of Dutyha. Developeri su usredotočeni na poboljšanje igraćeg iskustva i jako cijenimo vaše povratne komentare. Češće i detaljnije ćemo komunicirati o problemima”, poručili su za kraj.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano