Vijesti

Potvrđeni su Modern Warfare 2 i Warzone 2, izlaze krajem godine i građeni su iz nule

Ono što je trebala biti najava novog Warzonea ustvari je bilo prenošenje razgovora influencera s developerima. Koji su, uistinu potvrdili njegovo postojanje. Ali i postojanje najgore čuvane tajne u povijesti serijala – Modern Warfarea 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S developerima su pričali youtuberi ProReborn i JackFrags, a kasnije su na Twitteru i službeno potvrđene neke od informacija. I Warzone te nastavak Modern Warfarea u razvoju su na novim grafičkim pokretačima, vjerojatno dodatno nadograđenog pokretača Modern Warfarea koji je ujedno i najbolji pokretač u serijalu dosad.

Unifikacija grafičkih pokretača olakšat će razvoj i nadogradnju novog Warzonea i narednih Call of Duty igara. Kako kažu, sadašnji sistem razvoja dvije-tri igre istovremeno na različitim pokretačima je noćna mora.

Oboje u razvoju od nule

Razvoj novog Warzonea ujedno je i razlog zašto aktualni Warzone neće više dobivati tehničke nadogradnje. Prvenstveno zbog kompatibilnosti starih i novih konzola koja bi implementacijom nekih novih mogućnosti bila narušena. Ali će dobivati tzv. quality of life zakrpe, pa su za novu sezonu Warzonea pripremili njih preko 30.

Od novog Warzonea očekujte potpuno novo okruženje, a developeri su pričali i o nečem što nazivaju “sandbox mode”. Nije potvrđeno, ali neki od influencera navode kako sanbox zvuči poput Escape from Tarkova.

Razvoj obje igre vodi Infinity Ward, studio koji se dosad najbolje dokazao u razvoju Call of Duty naslova, a konkretne informacije bismo trebali dobiti kasnije ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano