PlayStation 4K na tržište stiže do jeseni

Informacija je to koja stiže od respektabilnog izvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sonyjeva nadograđena PlayStation 4 konzola bi na tržište trebala stići najkasnije do početka desetog mjeseca ove godine. Tako barem tvrdi Innelec Multimedia, najveći francuski distributer multimedije. Da se ne radi o bilo kome te da tvrtku zaista možemo uzeti za ozbiljno, govori i činjenica da se radi o najvećem francuskom distributeru multimedije. Zastupaju gotovo sve veće proizvođače igara, filmova i glazbe, čiji sadržaj distribuiraju na tržište od preko 60 milijuna ljudi. Da PlayStation Neo, kako mu neslužbeno glasi kodno ime, stiže do jeseni može se iščitati iz Innelecovog financijskog izvješća za fiskalnu 2016. godinu, a djelić istog se može naći na brokerskom portalu Borsier.com.

Iako već mjesecima slušamo tračeve o nadograđenoj PlayStation 4 konzoli, iz Sonyja se po tom pitanju još nitko nije službeno oglasio. Međutim, od raznih developera sa svih strana stižu potvrdne reakcije, a relevantni gaming portal GiantBomb od svojih je izvora čak dobio specifikacije “nove” konzole, što smo i prenijeli prošli mjesec

Ovo su prema izvorima GiantBomb portala specifikacije nadograđene PlayStation konzole.

E3 sajam koji će se idući mjesec održati u Los Angelesu svakako će biti jedan od najbombastičnijih u posljednjih nekoliko godina. Možemo biti gotovo sigurni kako ćemo nakon 14. 6. i Sonyjeve konferencije znati baš sve o nadogradnji PlayStationa 4!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS