Vijesti

PlayStation je osigurao Lost Soul Aside, kineski akcijski RPG koji već godinama fascinira prikazima

Kineski akcijski RPG Lost Soul Aside inspiriran Final Fantasy serijalom prvi put je impresionirao još 2017. na PlayStationovoj prezentaciji, uskrsnuo je prošle godine i ponovno fascinirao, a sada je Sony konkretizirao koketiranja s UltiZeroGames studijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogovoreno je, Lost Soul Aside nastavit će financirati i marketinški potpomagati Sony, na kutiju će nalijepiti ulogu izdavača. Kineska igra u portfelju PlayStationa dio je nastojanja kroz tzv. China Hero Project, kroz koji Sony želi privući talentirane developere i njihove naslove na svoje platforme.

Nećemo se lagati, karta je to i za ulazak na golemo kinesko tržište koje broji više od pola milijarde gamera, a ni približno nije zasićeno što se tiče konzola. Tako je Sony tamo prodao tek 3.5 milijuna PS4 konzola, a bio bi zadovoljan s dvostruko većom brojkom za PS5.

No vratimo se mi Lost Soul Asideu. Smješten je u fantasy svijet u kojem koegzistiraju znanstvena fantastika, mačevi i supermoći. Borbe su nekakav miks Bayonette i DMC-a i ovo će definitivno biti igra za sve ljubitelje akcijskih RPG-eva poput FF-a, Niera, DMC-a… Količina akcije je zapanjujuća.

Nekima se možda neće svidjeti način naracije i pripovjedanja priče, ali to je svojstveno Xianxia žanru kineske fantazije pod utjecajem njihove mitologije. Planirani izlazak je negdje u 2024.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra