Vijesti

Uskrsnuo je akcijski RPG Lost Soul Aside, dobili smo 17 minuta gameplaya

Kineski developer 2017. na PlayStation Experienceu impresionirao je gaming industriju prvim prikazom Lost Soul Asidea. Radi se o akcijskom RPG-u inspiriranom Final Fantasy XV, odnosno jednim od njegovih prvih trailera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogovorena je suradnja sa Sonyjem, a zatim je sve utihnulo. Međutim, Lost Soul Aside nije umro. Od solo projekta nastao je studio od preko 30 developera, a rezultat višegodišnjih napora pogledajte ispod u 17 minuta gameplaya s PS5 u 60 FPS-a.

I ne znam što bih napisao osim da izgleda nevjerojatno dobro. Borbe su nekakav miks Bayonette i DMC-a i ovo će definitivno biti igra za sve ljubitelje akcijskih RPG-eva poput FF-a, Niera, DMC-a… Količina akcije je zapanjujuća.

Nekima se možda neće svidjeti način naracije i pripovjedanja priče, ali to je svojstveno Xianxia žanru kineske fantazije pod utjecajem njihove mitologije.

PlayStation krajem tjedna će održati poseban event u Kini gdje ćemo sigurno dobiti više informacija o ovom naslovu, možda i datum izlaska. Lost Soul Aside uz Black Myth: Wu Kong predvodi jedan novi val kineske gaming industrije, val naslova koji se ne boje inovirati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano