Vijesti

PlayStation Nike tenisice dobit će konkurenciju – Xbox surađuje s Adidasom

Segregacija tri najbitnije konzolaške platforme nastavlja se i na polju cipela. Sony je u nekoliko navrata surađivao s Nikeom, Nintendo surađuje s Pumom, stoga se najlogičnije čini suradnja Xboxa s Adidasom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Site posvećen na tenisice i kulturu nošenja istih jiz navodno pouzdanih izvora javlja kako će Adidas i Xbox u lipnju izdati svoj prvi proizvod. Naziv prvih tenisica koje se spominju u Adidasovim dokumentima je Forum Tech Boost, zatim će Xbox branding dobiti jedan od popularnijih Adidasovih basket modela – Forum Mid, a kasnije tokom godine trebali bi uslijediti i neki drugi modeli.

PlayStation je dosad u suradnji s Nikeom radio posebne modele cipela. U dva navrata kolaborirali su s NBA zvijezdom Paulom Georgeom, a koliko će se Xboxove tenisice razlikovati od onih u serijskoj proizvodnji Adidasovih popularnih modela tek ćemo vidjeti. Naslovna slika navodno je jako blizu pravom modelu Xbox tenisica.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano