Vijesti

PlayStation Plus Collection neće nestati s novim PS Plusom

PlayStation Plus Collection program debitirao je s novom generacijom konzola i ponudom od 20 odličnih PS4 igara za sve PS Plus pretplatnike bez dodatnog plaćanja. Nažalost, program je do danas stagnirao, pa u kolekciju naknadno nije ubačena nijedna nova igra, ali dobro je za znati kako se Collection neće ugasiti s tranzicijom na novi PlayStation Plus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jučerašnjoj najavi novih razreda PlayStation Plusa Sony se nigdje nije osvrnuo na Collection, ali u izjavi za IGN potvrđeno je kako on ne ide nigdje. U lipnju, kada se svi PS+ pretplatnici prebace na PS+ Essential, u istom, najjeftinijem razredu pretplate ostat će i PS+ Collection.

Za one koji se odluče pretplatiti na PS Plus Extra, pandan Game Passu s kolekcijom od preko 400 igara za 100 eura godišnje, ova informacija nije ni suviše bitna bitna, budući da se svi naslovi iz Collectiona očekuju i unutar Extra ponude.

Sviđa li vam se podjela novog PS Plusa? Hoćete li se preplatiti na skuplje Extra i Deluxe razrede? Ostavite glas u našoj velikoj anketi.

Povezano