Vijesti

PlayStation Plus Extra i Premium gube pet igara, posljednji dani za Mafiu

I dok iz nekog razloga PlayStation Store više ne prikazuje “Last chance to play” kategoriju s transparentnom listom igara koje uskoro odlaze s PlayStation Plus Extre i Premiuma, ekipa je na Redditu zaobilaznim putem pronašla pet naslova koji odlaze već 15. 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su:

  • Mafia: Definitive Edition
  • Mafia II: Definitive Edition
  • Mafia III: Definitive Edition
  • RIDE 4
  • MXGP 2021

Sve njih bi, sad već tradicionalno, taj treći utorak u mjesecu trebao zamijeniti niz drugih Extra i Premium naslova, međutim, Sony ih dosad još uvijek nije otkrio.

Za Ride 4 i MXGP 2021 ne vidimo previše igrača koji će prolijevati suze, ali Mafia trilogija idealna je za ovakav tip pretplate. Ako još to niste, preostalo vam je još tek 12 dana za odigrati ih. Prvu Mafiu u remake izvedbi, a ostale dvije remasterirane. U teoriji, 12 dana je dovoljno, ali trebali biste se na neko vrijeme odreći društvenog života. Možda odigrati samo jednu? Remake prve Mafie uvijek je dobar izbor.

I dok čekamo da stare PS+ Extra i Premium naslove zamjene novi, od utorka 1. 11. obični PlayStation Plus ugostio je Nioh 2, Heavenly Bodies i LEGO Harry Potter kolekciju.

Povezano