Vijesti

PlayStation Plus sada je dosta jeftiniji i za već aktualne pretplatnike

“A što je s nama koji smo već preplaćeni?”, mnogi ste pitali jutros kada smo javljali o popustima od preko 80% za nove PlayStation Plus pretplatnike. Evo, Sony se sjetio i vas/nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već aktualni PlayStation Plus petplatnici dobili su još i bolju ponudu. Dok novi pretplatnici popust imaju samo jedan mjesec, već postojeći se mogu prebaciti na viši razred PlayStation Plusa za 35% manju cijenu. Ali samo na onoliko vremena koliko vam je preostalo do isteka aktualne pretplate.

Dakle, ako ste se uplatili godišnju pretplatu na običan PlayStation Plus prije 6 mjeseci, sada možete nadoplatiti razliku za PlayStation Plus Extru za preostalih šest mjeseci, umanjeno za 35%. Umjesto 146 kuna, tranziciju na Extru sada ćete platiti 95 kuna.

Primjer popusta na temelju aktivne pretplate do rujna ove godine.

Ako ste se tek nedavno pretplatili na neki od jeftinija dva razreda Playstation Plusa, popust je tim veći. Ponuda vrijedi do 9. 3.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano