Vijesti

PlayStation Plus je na velikom popustu za nove pretplatnike

PlayStation nastavlja gurati nove razrede PlayStation Plusa redovitim sniženjima i atraktivnim ponudama, a uoči jednog od najatraktivnijih ažuriranja igara koje će uslijediti kasnije ovog mjeseca, na velikom popustu pronašle su se sve tri kategorije PS+.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation Plus Premium, Extra i Essential sniženi su do 89%, ali postoji kvaka. Naime, popusti vrijede samo za nove korisnike i jednomjesečnu pretplatu, nakon čega se cijena vraća na standardni iznos.

  • PS+ Essential možete imati za 7 kuna prvi mjesec
  • Prvi mjesec PS+ Extre snižen je na samo 20 kuna
  • PS+ Premium je vaš za samo 35 kuna jedan mjesec

Sjajna je to prilika za sve one koji žele isprobati nove razrede PlayStation Plusa. Promocija vrijedi samo do kraja vikenda, stoga požurite, jer, primjerice, za 20 kuna možete odigrati fantastične igre poput Horizon Forbidden Westa, Uncharted Legacy kolekcije, Days Gonea, Deathloopa, Death Strandinga i još preko 450 drugih. Čitavi popis PS+ Extra i Premium naslova pronađite ovdje.

Stići ćete zaigrati i nove PS+ naslove u ožujku. Od 7. 3. to su Battlefield 2042, Minecraft Dungeons i Code Vein u Essential razredu, a od 21. 3. u Extru stižu Immortals Fenyx Rising, Ghostwire: Tokyo, Rainbow Six Extraction, Uncharted Legacy of Thieves Collection i Tchia kao potpuno nova igra zbog koje se isplati ugrabiti ovu akciju.

Inače, ubrzo nakon objave ovog teksta, pušteni su popusti koje vrijede i za aktualne PlayStation Plus pretplatnike. Njih provjerite ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano