Vijesti

PlayStation sučelje, trofeji i prijatelji stižu na PC, premijerno u Ghost of Tsushimi

O PlayStation trofejima na PC-u pričalo se već neko vrijeme. Najkonkretnije od listopada prošle godine kada su se u bazi PSN-a počele pojavljivati prve konkretne reference, a sada je službeno potvrđeno. Prvi PlayStation trofeji na PC-u imat će premijeru u nadolazećem PC izdanju Ghost of Tsushime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ne samo to, Ghost of Tsushima i budući Sonyjevi naslovi na PC-u implementirat će PlayStation pozadinsko sučelje nalik onom na PS5. Tako ćete i na PC-u moći pristupiti PlayStation listi prijatelja, profilima, postavkama, pa i već spomenutim trofejima. Sve to ako se ulogirate (ili registrirate) u svoj PlayStation račun.

Što se tiče tzv. trophy huntera, jedna tužna vijest. Igre će dijeliti isti set trofeja kao i na PS5. To znači da ćete moći osvajati trofeje na konzoli, pa nastaviti na PC-u i obrnuto, ali nema popularnog stackanja. Ovisno o platformi, osim PlayStation trofeja, Ghost of Tsushima i buduće igre istovremeno će pratiti i Steam te EGS Achievemente.

Ghost of Tsushima na PC dolazi 17. 5., više pronađite ovdje, a za kraj dodajmo kako će kooperativni Legends mod podržavati cross-play s PS5 igračima, ali samo ako ste ulogirani u PSN račun.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano