Vijesti

U PSN-u otkriveni detalji o PlayStation trofejima na PC-u

Kako javlja TrueTrophies, site koji rangira trofeje i okuplja huntere na jedno mjesto, pojavila se poprilična naznaka kako PlayStation trofeji stižu i u PC igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu, u bazi PSN-a pronašli su reference na “PSPC” listu trofeja. PSPC odnosi se na neku drugu platformu, koja nije PS5 ni PS4, a koja je točno možete zaključiti sami. Lista trofeja koju je TrueTrophiesa skenirao nije vezana za nijednu igru, već nosi ime “Trophy Set” te se čini da služi za testiranje.

TrueTrophies nagađa kako se radi o nastavku nastojanja užeg povezivanja PlayStationa i PC-a, što ide u skladu s prošlogodišnjim promjenama na PSN-u gdje je također nagovještena sinkronizacija te dvije platforme u vidu povezanosti PSN računom. Reference su tada otkrivene u Marvel’s Spider-Man izvedbi za PC, međutim, do danas nisu realizirane.

Dublja integracija PlayStationa i PC-a ima smisla izlaskom prvog velikog first party live service naslova. To je nedavno odgođeni Helldivers 2 koji bi tako mogao postati prvi PlayStation naslov koji će povezati trofeje na dvije platforme, a možda i više od toga. Zasad je ovo samo špekulacija, međutim, nešto se nesumnjivo događa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano