Vijesti

PlayStation VR 2 uskoro kompatibilan s PC-om

Kako smo pisali u FFA recenziji prije točno godinu dana, PlayStation VR2 je sjajan VR uređaj koji će ovisiti o (dobrim) igrama. Igara, a osobito velikih igara Sonyjevih studija nema ili ima samo na kapaljku i dojma smo kao da je VR2 već zaboravljen. Novi život možda udahne nova platforma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Sony je povodom prvog rođendana priznao kako PS VR2 testira na PC-u i “nada se” kako će dodati podršku za PC VR naslove negdje ove godine. “Drago nam je podijeliti da trenutno testiramo PS VR2 na PC-u, kako bi vlasnicima dodali mogućnost igranja drugih igara uz one dostupne na PS5”, stoji u objavi.

PS VR2 na PC-u svakako je logičan idući korak. Jer radi se o dobrom uređaju ne prevelike cijene koji, za razliku od PS5, ima više potencijala na PC-u koji broji više entuzijastičkih VR obožavatelja, ali i VR naslova. Naposlijetku, tamo je i vjerojatno najbolji od svih njih – Valveov Half-Life: Alyx.

Povodom prvog rođendana Sony podsjeća na nadolazeće PS5 VR naslove, poput nedavno najavljenog Metro Awakeninga.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano