Vijesti

Pogledajte beskorisni Destiny 2 startni paket za 15 eura. Igrači podivljali, Bungie ga morao obrisati

Brojni igrači odustali su od Destinyja 2 zbog rastuće pohlepe Bungieja i sve jačeg guranja mikrotransakcija. Tzv. eksperti za live service igre, zbog čega ih je kupio Sony za 2,4 milijarde dolara, već neko vrijeme gube tlo pod nogama, što ukazuje brojuigrača, a osobito lošiji financijski rezultati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Testament onoga što je Bungie postao s Destiny 2 svakako je novi Starter Pack izdan jučer povodom početka nove sezone igre. Za 15 eura ponudio je možda i najgluplji paket mikrotransakcija kojeg ste ikada vidjeli. Umjesto da početni paket ubroji nešto što bi vam olakšalo početak igranja Destinyja 2, ovaj paket, izgleda, prije svega pruža sjajnu predodžbu onoga prema čemu će vas igra navoditi.

Za 15 eura dobili biste paket nasumičnih skinova, exotic oružja i nešto in-game valute za njihovu nadogradnju. Tri oružja su exotici još iz 2019. i korisna su samo u određenim kombinacijama buildova. Skinovi za brod, sparrow i ghosta samo skinovi i pritom ništa osobito atraktivni skinovi, a in-game valuta novim igračima neće biti od koristi. Da bi imao smisla, startni paket za igrače trebao bi sadržavati oružja i DLC-ove.

Bungie: Shvatili smo da startni paket ne donosi zadovoljstvo

“Nije čak ni pay-to-win, samo je jako beskoristan paket”, jedan je od komentara igrača, a drugi su paket nazivali patetičnim. Sve to je samo nastavak negativnog PR-a kojeg Bungie generira sam sebi, a nastavlja se direktno na valove otpuštanja te odgode nadolazeće ekspanzije i drugih igara.

Nakon bijesa igrača koji se poput vatre raširio internetom, Bungieju nije preostalo ništa drugo nego ukloniti paket s interneta i ispričati se.

“Promatrali smo rasprave oko onoga što vam se sviđa u Season of the Wish sezoni. Krenut ćemo od Starter Packa koji nije nešto što donosi zadovoljstvo. Stoga smo ga uklonili s trgovina”, stoji u tvitu, a Bungie potom dodaje kako će za idući startni paket razmotriti što je zaista korisno novim igračima, a to, priznaje, svakako nisu Exotic oružja, kozmetika i upgrade materijali.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano