Vijesti

The Final Shape ekspanzija za Destiny 2 i službeno odgođena

Ono što je novinar Jason Schreier pisao prije mjesec dana sada je i službeno potvrđeno. Odgođena je The Final Shape ekspanzija za Destiny 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto 27. 2. 2024., The Final Shape prolongiran je za ljeto i novi datum izlaska je 4. 6. Bungie kaže kako je ova ekspanzija kulminacija 10 godina pripovijedanja o Destiny univerzumu stoga mu je iznimno stalo da ju napravi kako treba.

“Želimo odati počast tom putovanju, stoga ćemo uzeti više vremena kako bismo isporučili još veću i širu viziju, onu za koju se nadamo da ćete ju pamtiti i cijeniti u narednim godinama”, stoji na Bungiejevim društvenim mrežama.

Odgođen i Marathon?

To neće promijeniti puno u dinamici novog sadržaja i sezona izvan ekspanzije. Season of the Wish kreće danas i umjesto do veljače trajat će do lipnja iduće godine. To ujedno znači i kako će period od veljače do lipnja biti nešto mršaviji novim sadržajem, ali Bungie obećava kako će se potruditi ispuniti te mjesece.

U travnju će otkriti više o ekspanziji, uključujući i gameplay, a odgoda jednim dijelom potvrđuje i internu odgodu live service igre Marathon o kojoj je također izvještavao Jason Schreier.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano