Vijesti

Pogledajte direktne usporedbe Counter-Strikea 2 s Global Offensiveom

Odmah nakon otkrivanja Counter-Strikea 2, Valve je pozvao igrače u beta testiranje. Zasad je ono zatvoreno za jednu manju skupinu igrača, pozivnice se dijele isključivo kroz Counter-Strike: Global Offensive, a neki od sretnika odlučili su napraviti direktne usporedbe obiju igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U odnosu na Global Offensive, CS2 mape izgledaju živopisnije, s više boja i manje depresivno, čemu najviše pridodaje drastična tehnologija osvjetljenja i refleksija u Source 2 grafičkom pokretaču. Mape su pritom bogatije detaljima, što dodatno pojačava dojam živosti i dinamičnosti. Međutim, najveću promjenu Counter-Strike 2 bi trebao donijeti po gameplaya.

Premda su obećane goleme promjene najviše po pitanju animacija, one su u trenutnom buildu skoro pa identične CS:GO. S druge strane, dim i njegova fizika izgledaju sjajno, a iako se to ne vidi u tolikoj mjeri, prvi igrači tvrde da je osjećaj igranja malo drugačiji te da je potreban period prilagodbe.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano