Vijesti

Pogledajte direktnu usporedbu Resident Evil 4 remakea s originalom

Nismo trebali dugo čekati da netko direktno usporedi prikaze s noćašnjeg predstavljanja remakea za Resident Evil 4 s originalom iz 2005.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je prvi napravio Youtuber BrutalSam. Odlučio je uzeti kadrove iz najstarije verzije igre, iako postoje i remaster iz 2014. te RE4 HD projekt modera entuzijasta koji tuče Capcom u svakom pogledu. Usporedbe koje smo izvadili iz videa pogledajte u galeriji ispod.

S druge strane, nešto ozbiljnija ekipa s GameXplain kanala napravila je direktnu usporedbu scena u pokretu. I remake zaista izgleda fantastično, kao i prethodni Capcomovi remakeovi, međutim, četvorci treba odati priznanje utoliko što se i dan danas, 17 godina nakon izlaska, jako dobro drži.

Resident Evil 4 Remake igramo na PC-ju, XSX/S i PS5 24. 3. 2023.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra