Vijesti

Pogledajte kako ćemo loviti životinje i nadograđivati oružja u Resident Evil Villageu

Resident Evil Village na naslovnici je najpoznatijeg američkog gaming časopisa. To znači da će Game Informer narednih tjedana donijeti gomilu ekskluzivnog prikaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom u nizi fokusiranijih prikaza pokazali su nam kako ćemo loviti životinje. Po prvi put u serijalu moći ćemo meso ili ribu skuhati u Dukeovoj kuhinji. Od ulovljene i pripremljene hrane možemo dobiti iteme za podizanje healtha ili čak trajne nadogradnje poput one da primamo manje damagea u branjenju od neprijatelja.

Nažalost ili na sreću, kuhanje je svedeno na klikanje po menijima.

Lov na kokoši ili svinje je jedno, ali životinje poput sobova, medvjeda i drugih predstavljat će određeni rizik. Ako ne po pitanju umiranja, onda definitivno po pitanju potrošnje streljiva koje je ograničeno.

Kod dobro uhranjenog i nepokretnog The Dukea trošit ćemo in-game valutu leie. Opskrbljivat ćemo se oružjima, opremom i medicinom, sve to nadograđivati, a The Duke će rado primiti svo smeće na koje naiđemo kroz igru u zamjenu za slatke leie.

Za danas u ponoć Capcom je zakazao još jedan veliki prikaz Resident Evil Villagea, a nakon kojeg očekujemo izdavanje velikog i besplatnog demoa. Resident Evil Village igramo 7. 5. na PS4/5, XONE/S/S i PC-ju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano