Vijesti

Pogledajte kako izgleda Croatia Rally u WRC 10 igri

Prošli mjesec smo ususret održavanja WRC utrke u Zagrebu i okolici dobili za nas najuzbudljiviju najavu neke rally igre dosad. WRC 10 igra donijet će i stazu u Hrvatskoj, a danas su izdavač Nacon i developer GT Racing po prvi put prikazali kako će ona izgledati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Već prva WRC utrka u Hrvatskoj postala je jedna od najuzbudljivijih uopće u povijesti WRC-a”, podsjeća Nacon u priopćenju za medije podsjećajući kako je pobjednika Sébastien Ogier i Elfyn Evansa dijelilo između prvog i drugog mjesta dijelilo tek 6 desetinki.

Baš kao i u stvarnosti, WRC utrku u Hrvatskoj obilježile uske asfaltne ceste, često i ne baš u najboljem stanju zbog čestih promjena vremenskih uvjeta. Kažu da će utrka u igri biti jednako izazovna kao i u stvarnosti, a sve to u 4K i 60 FPS-a na novim konzolama.

I zaista, Croatia Rally u WRC 10 izgleda super. Neobično je u jednoj igri gledati vinograde, klijeti, stare mostove, domaće sponzore i ostala obilježja s i okolo staze. Vidi se da etapa nije 100% vjerno prenešena u igru, ali atmosfera i ključni elementi su definitivno pogođeni.

WRC 10 vozimo na starim i novim konzolama te na PC-ju od 2. 9. ove godine, a nekada kasnije stiže i port na Nintendo Switch.

Povezano