Vijesti

Pogledajte kako izgleda Everywhere tvorca GTA i prijavite se za testiranje

Tvorac modernog GTA i Red Dead Redemptiona Leslie Benzies napustio je Rockstar, pa 2016. počeo raditi na igri Everywhere. Na ime i prezime te na ime najveće franšize u povijesti zabavne industrije prikupio je desetke dolara investicija. Everywhere je sada dobio prvi pravi prikaz i najavu skorog izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navodi njegov studio Build a Rocket Boy, Everywhere će spojiti gameplay, avanturu, kreativnost i istraživanje u svjetove koji će, kažu, redefinirati način na koji se igrači međusobno povezuju te igraju igre. Trailer ide upravo u tom smjeru.

Igrači sami stvaraju svjetove i igraća iskustva, pa tako vidimo i alate za kreaciju vlastitih svjetova. “Vjerujemo u budućnost u kojoj se kreacija igara stavlja u ruke igrača. Cilj nam je svima ponuditi sve za inovaciju, preuzimanje rizika i izgradnju vlastitih svjetova oblikovanih isključivo njihovom maštom”, poručio je Benzies.

Zvuči poput znatno ozbiljnijeg Robloxa, a tako i izgleda. Oni koji žele igrati, igrat će, a oni koji žele graditi, gradit će. Gradit će i igre poput GTA, a upravo jedno slično iskustvo prezentirano prošle godine, u igri naziva MindsEye koju Benzies gradi upravo u Everywhereu.

Novi prikaz pogledajte ispod, a već danas se možete prijaviti ovdje za prvo alpha testiranje koje će uslijediti do konca ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano