Vijesti

Pogledajte kako izgledaju Hajdukovi igrači u FIFA-i 22

S obzirom kakvih smo se gadarija nagledali u prethodnim verzijama FIFA-e, a posebno PES-a, ne možemo se požaliti da su igrači Hajduka loše odrađeni u svojoj premijeri u FIFA-i 20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki igrači su fantastično prenešeni u igru, poput Kalinića i Krovinovića koji su u dresovima drugih klubova bili dostupni i u prethodnim FIFA-ma, a svi ostali su dobili manje ili više solidne skenove.

Više solidni poput Livaje, Vukovića, Dimitrova, Lovrencsicsa i Eleza, a manje solidni su mlađi igrači poput Biuka, Čujića, Sahitija…

U nastavku ispod pogledajte usporedbe modela iz igre s pravim slikama. Za usporedbu imamo 16 dostupnih igrača, a u nekoj narednoj nadogradnji nadamo popunjavanju rostera s novim igračima poput Subašića, Katića, Fossatia te starih koji nedostaju kao što su Dolček, Dellova, Kačaniklić i Diamantikos.

Ovako izgledaju igrači u next-gen izvedbi FIFA-e na Xbox Series X. Kliknite na sliku za uvećanje. Što kažete? Ako vas zanima kako izgledaju Dinamovi igrači, pogledajte ih ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano