Vijesti

Pogledajte kako je E3 odgovorio na pitanje o prikazu GTA 6

Kada se bliži E3 obično smo jako oprezni kod predviđanja bilo čega iz Rockstara. Naučili smo da Rockstar u pravilu (više) ne najavljuje išta na “Božiću za gamere”. Rockstaru ne treba publicitet koji pruža E3, ali sjetimo se da je svojevrsno GTA 4 bio prvo predstavljen upravo na E3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
2007. GTA 4 je na X360 konferenciji najavio tadašnji šef Xboxa Peter Moore. Tetovažom.

Uvijek nam je super prisjetiti se jednog od najvećih trenutaka E3 (slika iznad), a tračak nade da bi se nešto slično moglo dogoditi i ove godine pružio nam je čovjek koji vodi E3 profil na Twitteru.

Na pitanje možemo li očekivati GTA 6 na nekoj od E3 prezentacija službeni profil odgovorio je gifom.

Hoće li biti na E3 to vjerojatno ne zna ni Rockstar

Kasnije se PR menadžer iza E3 profila ipak ogradio porukom da čak ni da žele, oni ne mogu otkriti nove naslove, budući da su velike najave većinom zaključane i skrivene daleko od običnih ljudi.

Iz brojnih intervjua različitih aktera saznali smo kako za neke od najvećih najava ne znaju čak ni producenti prezentacija. Udarne naslove većinom se drži iza debelog vela tajnosti, te za njih znaju samo oni koji to trebaju. To, naravno, ne vrijedi i za Ubisoft – od njih smo naviknuli da redovito sve procuri van satima, a ponekad i danima prije prezentacije.

Što se tiče GTA, bit ćemo realni i savjetovati da se ne nadate ničemu. “Expanded and Enhanced” GTA 5 za nove konzole najavljen je za drugu polovicu ove godine, a budući da Rockstar ima dogovorenu marketinšku suradnju sa Sonyjem, kojeg neće biti na E3, razotkrivanje te verzije ipak ne očekujemo na E3. GTA 6 još i manje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano