Vijesti

Pogledajte ove atraktivne FF16 kontrolere i covere za PS5. Ali izlaze samo u Japanu

Za razliku od prethodne dvije generacije konzola, na prste jedne ruke možemo nabrojati tematske PlayStation 5 pakete. Sjećamo se tek onih za God of War Ragnarok, Horizon Forbidden West i Ratchet & Clank: Rift Apart, a siromašnoj liniji u lipnju će se pridružiti još jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poseban paket dobit će Final Fantasy XVI, međutim, osim po izgledu kutije i priloženoj igri, sama konzola i kontroler su klasična bijela Disc izdanja. Atraktivnija roba rezervirana je samo za gamere iz Japana.

Naime, Sony će u Japanu izdati covere za PS5 s prigodnim FInal Fantasy simbolima te još atraktivnije izdanje DualSense kontrolera. Na crnoj pozadini dominiraju zlatni i kristalno plavi detalji i ako pitate nas, radi se u najmanju ruku o jednako atraktivnim izdanjima poput onih za God of War Ragnarok i Hogwarts Legacy.

Final Fantasy XVI paket s PS5 bit će dostupan u cijelom svijetu, a ako želite tematske covere i kontroler, morat ćete se snaći. Osim što ih je potrebno uvesti, oboje dolazi u prodaju u limitiranom broju primjeraka.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano