Vijesti

Ponovno odgođen Homeworld 3, ali zato je demo stigao na Steam

Developeri iz studija Blackbird Interactive objavili su novu odgodu dugoočekivane SF strategije Homeworld 3 koju smo trebali početkom ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra je odgođena do svibnja na račun povratne informacije zaprimljene od igrača/testera koji su najviše zamjerali tehničku stranu igre. Ne radi se o osobito velikim problemima, tako da će Homeworld dobiti tretman od još nekoliko mjeseci poliranja.

Inače, dok ovo pišemo u tijeku je Steam Next Fest na kojem je ponuđeno nekoliko stotina demoa nadolazećih igara, a među njima i Homeworlda 3. Demo možete igrati do 12. 2., ima četiri mape u War Games modu s nekoliko flota i modu svojstvenih artifakata, od kojih će se svaki otključani prenijeti u punu igru kada ona izađe.

Inače, War Games je novi način igranja koji kombinira klasični RTS i roguelike igranje. Može se igrati solo ili kooperativno, a igraća petlja se svodi na građenje flote i napredovanje kroz sve teže bitke. Osim njega, igra će imati i klasični Skirmish mod s osam mapa.

Dakle, po novome Homeworld 3 s novim flotama i modovima igramo od 13. 5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra