Vijesti

Poslije Call of Duty MW3 slijede dva Black Opsa. Jedan u prošlosti i drugi u budućnosti

Poslije Modern Warfarea, kojeg je Activision prilično iscijedio sa zbrzanim Modern Warfareom 3, posvetit će se drugom omiljenom podserijalu – Black Opsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još ranije smo pisali kako se Call of Duty u 2024. vraća u 90-e, u Zaljevski rat, u naslovu kojeg se interno naziva Black Ops Gulf War. Međutim, novi Black Ops uslijedit će i 2025., piše uvijek pouzdani insajder Tom Henderson na Insider Gamingu.

U drugom po redu Black Opsu, Call of Duty odlazi u bližu budućnost, u 2030., a kampanja će se direktno nasloniti na Black Ops 2. Možete očekivati povratak omiljenih likova i potpuno novog glavnog neprijatelja. Premda ste u BO2 mogli poštedjeti Menendeza i on u jednom od krajeva preživi živ, Menendez se službeno vodi kao mrtav i tu je za njega priča gotova.

Modern Warfare 3 se neće ponoviti

Što se tiče mapa, Activision je naumio remasterirati mape iz Black Opsa 2, slično kao što je to učinio s aktualnim Modern Warfareom 3, međutim, nakon negodovanja fanova ipak se opredijelio za potpuno nove mape. Black Ops bi u 2025. trebao iskombinirati nove i stare mape, što nam djeluje kao prilično dobar kompromis.

Black Ops naslovi u 2024. i 2025. su potpuno različite igre i neće se prenositi napredak kao s prošlogodišnjeg MW2 na ovogodišnji MW3. A kada smo kod Modern Warfarea, Infinity Ward radi na potpuno novom Modern Warfareu. Ovog puta imat će puno više vremena i očekujemo ga 2026.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano