Vijesti

Posljednja epizoda The Last of Usa dosad najvjernije prati radnju u igrama. Evo kako i gdje ju pogledati

Peta epizoda The Last of Us TV serije na HBO Maxu je iznimno dostupna još od subote, a rano jutros imali smo premijeru na HBO kanalima. Joel i Ellie susreću se s braćom Henryjem i Samom, a Kathleen koju smo premijerno upoznali u prošloj epizodi nastavak svoje priče dobila je i u ovoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kathleen u četvrtoj epizodi skoro nikome nije sjela. Glumici Melanie Lynskey zamjerali smo/ste neuvjerljivu izvedbu, a piscima to što su stvorili nedovoljno dobro okarakteriziranog lika. Kathleen se u ovom nastavku donekle iskupi, novi detalji priče bacaju drugačiju nijansu svjetla na njezin karakter, međutim Lamar Johnson i Kevionn Woodard kao stariji Henry i mlađi Sam svojim izvedbama tjeraju da zaboravite na eventualne neke druge manjkavosti.

Izuzev Kathleen, četvrta epizoda dosad najuvjerljivije prati zbivanja iz igre, Henry i Sam dobili su više prostora što apsolutno pozdravljamo, a sjela vam ili ne, Bella Ramsey je u ovoj epizodi najbolja Ellie dosad. Pedra Pascala također ne možemo izostaviti, Joel kao da je rađen za njega, a o kvaliteti epizode najbolje govori prosječna ocjena na IMDB-u od 9,6, ujedno najveća za neku epizodu The Last of Usa.

Kako i gdje gledati petu epizodu The Last of Us TV serije?

Petu te naredne četiri epizode do konca sezone možete odgledati na dva načina:

  • Putem pretplatničkog servisa HBO Max
  • Na nekom od HBO kanala

Na HBO Maxu The Last of Us i sav drugi sadržaj možete gledati kada i kako želite, a prva iduća prilika na TV-u bit će na prvom programu HBO-a danas u 20 sati. Potom u 21 sat te u 1 ujutro na HBO 3, a kasnije cijeli tjedan reprize se emitiraju u različitim terminima na različitim kanalima.

Povezano