Vijesti

Potvrđena nova Metro igra kao i next-gen verzija Metro Exodusa

Tko nije igrao Metro igre, a uživa u FPS žanru, odličnoj grafici i vrhunskoj atmosferi – zaista je vrijeme da tu nepravdu ispravite. 4A Games studio stvorio je zaista odličnu franšizu neponovljive atmosfere. Na sreću svih nas koji volimo Metro, ekipa 4A Games studija potvrdila je danas službeno kako rade na novoj Metro igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu poznati nikakvi detalji osim da igra isključivo dolazi na next-gen konzole i PC. Dakle, ne očekujte novi Metro na PS4 i Xbox One konzolama.

Next-gen Metro Exodus

Još jedna odlična vijest je da će Metro Exodus dobiti svoju next-gen verziju koja dolazi iduće godine na PS5 i XSX/XSS. Za postojeće PS4 i Xbox One vlasnike igre, next-gen nadogradnja bit će skroz besplatna.

Metro Exodus na PS5 i XSX/XSS donosi puno kraća učitavanja, veći broj FPS-a, veću rezoluciju i Ray-Tracing.

Studio je inače dao hint da će u budućnosti možda raditi i multiplayer igre, a prve naznake MP-a mogli bismo čak vidjeti u novom Metrou. Ne morate brinuti da će zbog toga patiti single player jer ekipa iz 4A Gamesa je potvrdila kako neće i ne želi forsirati MP nauštrb single playera. Naglasili su i da neće slijepo slijediti trendove u industriji što bi trebalo značiti da ne trebamo očekivati battle royale Metro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano