Vijesti

Potvrđeni su detalji God of War TV serije. Pratit će radnju iz posljednje dvije igre

Sredinom godine Amazon i Sony potvrdili su dogovor o snimanju God of War TV serije. Prikazivat će se ekskluzivno na Prime Video streaming servisu, a sada su usuglašeni prvi konkretni detalji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rafe Judkins (Uncharted i Wheel of Time) producent je i glavni zaduženi za scenarij, dok će Mark Fergus i Hawk Ostby, nominirani za Oscara (Children of Men, Iron Man i The Expanse) pomoći pisati i producirati.

“God of War je franšiza s fokusom na likove za koju vjerujemo da će osvojiti naše pretplatnike diljem svijeta s ekspanzivnim i sveobuhvatnim svjetovima te bogatim pripovijedanjem”, poručio je Vernon Sanders iz Amazona.

Pritom će veliku ulogu u pisanju scenarija i produkciji imati i PlayStation Productions te Santa Monica Studio, a radnja će pratiti onu u posljednje dvije igre. “Kada premine njegova voljena žena, Kratos se sa svojim otuđenim sinom uputi na opasno putovanje kako bi ispunio njezinu posljednju želju – da prospe pepeo s najvišeg vrha”, radnja je poznata fanovima God of War igara.

Kada smo vas ranije ove godine upitali tko bi trebao glumiti Kratosa, odgovori su bili razni. David Bautista, The Rock, Christopher Judge (Kratosov glasovni glumac), Jason Momoa, Arnolda Volsoou… Međutim, imena glavnih glumaca još se ne znaju.

Sony ne gubi vrijeme s adaptacijama svojih popularnih igara. The Last of Us TV serija kreće početkom iduće godine na HBO Maxu, Twisted Metal je u postprodukciji, Netflix radi na Horizonu, a još se snimaju i Gran Turismo te Ghost of Tsushima filmovi.

Povezano