Vijesti

Potvrđene su God of War i Horizon TV serije za Amazon i Netflix, a snimat će se i Gran Turismo (?!)

Tokom ranojutarnjeg poslovnog izvještaja, istog onog na kojem se šef PlayStationa raspričao o uspjehu PlayStationa 5 te budućem fokusu na live-service, mobitele i PC, ulagačima se obratio i šef Sony Pictures Entertainmenta Tony Vinciquerra s vrućim informacijama iz PlayStation Productionsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, već potvrđenim TV serijama Twisted Metal i The Last of Us sada su dodani God of War, Horizon i Gran Turismo. Da Amazon želi snimati God of War seriju već smo pisali u ožujku, a sada je dogovor i postignut. S druge strane, Horizon licencu zgrabio je Netflix. Sony zasad nije otkrio više detalja o produkcijama.

Gran Turismo???

Ipak, zasad najveća nepoznanica je Gran Turismo TV serija. Teško nam je uopće zamisliti kakvu radnju bi imao jedan simulator utrkivanja, a za razliku od GoW-a i Horizona, GT serija još uvijek nema platformu za emitiranje.

The Last of Us TV serija bi s emitiranjem trebala krenuti početkom iduće godine. Radi se o TV seriji s jednim od najvećih budžeta uopće od preko 10 milijuna dolara, a koliko će Amazon i Netflix uložiti u God of War i Horizon tek ćemo saznati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano