Vijesti

Potvrđeno je: Horizon Zero Dawn na PC stiže ovog ljeta

O kako li je čudno ovo vidjeti. Horizon Zero Dawn pojavio se na Steamu. Jako čudno je vidjeti i ime “PlayStation” navedeno kao izdavača na stranici igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvrštavanje igre na Steam samo je potvrda onog o čemu se priča već mjesecima i potvrda kako je ekipa na Amazonu uvijek u pravu.

Horizon Zero Dawn definitivno neće biti zadnja Sonyjeva ekskluziva koja će doći na PC, ali to definitivno neće postati trend – potvrdio je Hermen Hulst iz PlayStation Worldwide Studiosa na PlayStation Blogu.

“Da umirim neke, izdavanje jedne AAA ekskluzive na PC ne znači nužno kako će svaka igra završiti na PC-ju. Za mene je Horizon Zero Dawn bio odličan odabir za ovakvu priliku. Nemamo planove za daljnje igre i ostajemo 100% posvećeni izdavanju igara na našem hardveru.”

Dolazak Horizona na PC donio je pravdu za neke

Trebamo spomenuti kako je ovo službeno otkrivanje Horizona na PC donijelo zadovoljstvo i pravdu prvom čovjeku koji je najavio ovaj događaj. Uredniku Kotakua Jasonu Scheieru. Naime, čovjek je bio pod žestokim udarom fanboya posljednjih mjeseci koji su smatrali da ne postoji šansa za ovako nešto.

Trebamo podsjetiti da smo i mi na FFA doživjeli slične kontroverze, pa je vijest o naznaci dolaska Horizona na PC kod nas imala preko 160 komentara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano