Vijesti

Potvrđeno je, novi PS+ kreće u lipnju, a igranje iz clouda stiže i u Hrvatsku

Krajem prošlog mjeseca Sony je otkrio planove za dva nova razreda PlayStation Plusa, a sada je precizirano kada kreće nova usluga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation Plus Extra i Premium s radom kreću krajem svibnja prvo na azijskim tržštima, zatim u Japanu početkom lipnja, u Sjevernoj i Južnoj Americi 13. 6. te konačno i kod nas u Europi od 22. 6.

Ovim povodom potvrđena su i nova tržišta na kojima će se moći igrati iz clouda. Tu konačno ulazi i Hrvatska, a pridružit će nam se Slovenija, Češka, Mađarska, Poljska i druge članice EU.

Streamanje igara konačno i iz Hrvatske

Dostupnost streamanja igara iz clouda u Hrvatskoj ujedno znači kako će i kod nas biti dostupan najskuplji, tzv. Premium razred, a koji za 120 eura godišnje nudi preko 400 PS5 i PS4 naslova, odabrane PS1, PS2 i PSP naslove, te PS3 igre koje je moguće igrati samo iz oblaka sa stabilnom internet vezom.

Premium je najskuplji razred, a ako vas ne zanimaju starije igre, srednji Extra razred nudit će “samo” PS4 i PS5 naslove po cijeni od 100 eura godišnje, odnosno 14 mjesečno ili 40 eura kvartalno.

Dakle, PS+ Extra i Premium u Hrvatsku stižu od 22. 6. Konačno i s mogućnošću streamanja igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano