Vijesti

Pouzdani gaming izvor tvrdi da će Naughty Dog vrlo brzo pokazati novi The Last of Us Part II gameplay i otkriti datum izlaska

Kao i svaku drugu glasinu, i ovu uzmite s dozom opreza, ali kao što smo nebrojno puta rekli, zaista pokušavamo prenijeti glasine pouzdanih izvora i ljudi igraće industrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A to svakako je gaming insider pod pseudonimom “Aokiji” koji je već u prošlosti otkrio hrpu toga što se na kraju ispostavilo prilično točnim. Prema informacijama koje on (ili ona?) ima, Naughty Dog će vrlo brzo pokazati novi The Last of Us Part II gameplay i otkriti datum izlaska igre.

Prema navodima istog izvora, gameplay ćemo dobiti prije samog E3-a što je za otprilike mjesec dana jer iako Sony ne dolazi na E3, TLOU 2 ćemo vidjeti prije sajma jer Sony svakako želi privući pažnju na sebe.

Kao definitivni datum izlaska spominje se 2019. godina što je za mnoge nevjerojatno budući da je tek nedavno završen rad na motion captureu, no Aokiji je podsjetio na Uncharted 4 gdje je također motion capture završen samo 4 mjeseca prije izlaska igre.

Mi smo također mišljenja da ćemo The Last of Us Part II kao i druge PS ekskluzive vidjeti uoči E3-a, a za datum izlaska se iskreno nadamo da je zaista 2019. godina.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano