Vijesti

Pouzdani leaker: U razvoju je DLC za God of War Ragnarok

Leaker The Snitch niotkud se pojavio u svibnju prošle godine. Nitko ne zna ni tko je ni što je, međutim, čovjek ne griješi. Nakon nekoliko dana dešifriranja zagonetki na X-u, konačno je otkrio novu veliku stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DLC za God of War Ragnarok je “na putu”. I to je to. Osim da (možda) postoji, Snitch ne otkriva ništa drugo. Hoće li DLC za Ragnarok biti nešto poput Miles Moralesa za Spider-Mana, dakle jedno veliko iskustvo, ili tek skup manjih misija? Zasad ne znamo ništa.

Ono što znamo je da studio Santa Monica već neko vrijeme zapošljava developere upoznate s gameplay mehanikama God of Wara, što smo tada protumačili kao rad na potpuno novoj igri smještenu u neku novu mitologiju. Najvjerojatnije egipatskoj?

No vratimo se na dodatan sadržaj za God of War Ragnarok. Početkom prošle godine kreativni direktor Eric Williams pričao je kako nema potrebe za dodatnim sadržajem, budući da je, po njemu, bazna igra pokrila sve bitno, međutim, ne možemo isključiti neku drugu perspektivnu nekog drugog lika. Nešto što će pripremiti događaje za potpuno novi God of War?

Što biste voljeli vidjeti u DLC-u/ekspanziji za Ragnarok?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano