Pravi multiplayer konačno stiže u zaboravljeni No Man’s Sky

Sean Murray još jednom se pokazao kao kralj “hajpanja”.

Posljednjom velikom nadogradnjom za No Man’s Sky, imena Atlas Rises, barem je donekle u igru implementirano ono što su nam developeri obećavali na samom izlasku igre. Pa čak i više od toga, ali svejedno, nakon gomile laži serviranih po samom lansiranju igre ostao je gorak okus u ustima. Podsjetimo se, situacija je bila toliko dramatična da je čak pokrenuta službena istraga vlasti u Engleskoj.

Ipak, ekipa iz Hello Gamesa nije odustala od igre, već nam sprema najveću ekspanziju dosad, koja bi svjetlo dana trebala ugledati ovog ljeta. Baš kao i Xbox One verzija igre, što znači kako No Man’s Sky neće biti još dugo PlayStation 4 konzolaška ekskluziva.

Upravo nam je objava covera Xbox One verzije igre otkrila jednu veliku stvar koja nas očekuje ovog ljeta u velikoj ekspanziji. A to su modeli drugih igrača.

Treba li nam išta više?

Dakle, prilično je sigurno – ovog ljeta u NMS stiže klasični multiplayer. Što bi značilo da ćemo vjerojatno moći putovati galaksijom i istraživati nove planete zajedno s prijateljima, a možda čak i boriti se protiv drugih igrača, što bi sa sobom donijelo prijeko potrebnu dozu izazova koja nam trenutačno nedostaje u igri.

U svakom slučaju, više o novoj velikoj ekspanziji saznat ćemo u narednim tjednima, a možda već na Microsoftovoj E3 konferenciji idućeg mjeseca.