Vijesti

Predstavljen je Nintendo Switch OLED: Veći s boljim ekranom, ali s istim hardverom; Izlazi na jesen

Mjesecima smo prenosili glasine o novom Nintendo Switch modelu s većim OLED ekranom i boljim hardverom koji će moći izvoditi igre u 4K rezoluciji. Nintendo je upravo predstavio novi model, ali izgleda bez hardverskih nadogradnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nintendo Switch OLED je novi model kojeg od klasičnog starijeg brata razlikuju veći 7″ OLED ekran, 64GB interne memorije, fleksibilno postolje s prilagodljivim kutom, navodno bolje audio rješenje i ethernet port na njegovom docku (koji će vjerojatno biti kompatibilan s klasičnim Switchom). Joyconn kontroleri su i dalje isti, kao i hardverske karakteristike.

OLED ekran i dalje podržava istu rezoluciju do 720p bez docka i 1080p s dockom, a unatoč 0,8″ većem ekranu dimenzije ove izvedbe Switcha ostat će praktički identične.

Veći ekran sa svim prednostima OLED-a povisio je i cijenu konzole u odnosu na klasični Switch. Tako će Nintendo Switch OLED koštati 50 eura više, a u Hrvatskoj računajte na nekih 400 kuna gore. Sve to od 8. 10. kad će nadograđeni Nintendo Switch biti pušten u globalnu prodaju, zasad u bijeloj i crnoj izvedbi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano