Vijesti

Predstavljen je Project Aurora, mobilni CoD Warzone

I dok mobilni Call of Duty već jest jedan od najpopularnijih naslova uopće, Activision je nedavno najavio dolazak Warzonea na mobitele. Mobilni Warzone interno se naziva Project Aurora te je upravo službeno predstavljen.

“S projektom kodnog imena Aurora želimo okupiti prijatelje, obitelji i ljude diljem svijeta u globalnu zajednicu igrača igre s brzom, preciznom i visokokvalitetnom Battle Royale akcijom”, poručuju iz Activisiona povodom najave zatvorenog alpha testiranja.

I dok ništa konkretno nije otkriveno, developeri kažu kako je Aurora već debelo u fazi zatvorenog testiranja, a objava je vjerojatno tempirana ususret neizbježnom curenju gameplay klipova. Način za prijavu zasad ne postoji, pa ako vas zanima mobilni Warzone, predstoji vam čekati.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close