Vijesti

Warzone je i službeno potvrđen za mobitele

Mobilni Call of Duty jedan je od najpopularnijih naslova na svijetu s preko 500 milijuna preuzimanja, a Activision sada planira skok na razinu više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriva to oglas za posao objavljen na njihovim stranicama. “Radimo na skroz novom, AAA mobilnom iskustvu koji će igračima u pokretu donijeti uzbudljivu i fluidnu akciju Warzone razmjera”, poručuju iz Activisiona.

Nije port

Oglas otkriva kako Warzone za mobitele neće biti tek običan port s konzola. Produkcija mobilne verzije odvija se iz nule, nativno za mobilne uređaje, stoga se i traže seniorske pozicije – programere, producente i artiste koji će predvoditi razvoj.

Pretpostavlja se kako je mobilni Warzone u razvoju negdje od ljeta prošle godine, kada je Activision osnovao potpuno novi studio – Solid State. Studio je zadužen za razvoj mobilnih Call of Duty iskustava, a ima i široku podršku ostalih Activisionovih timova.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano