Vijesti

Preko 100 tisuća igrača želi novi Legacy of Kain. Crystal Dynamics: “Čujemo vas!”

Crystal Dynamics je nakon pridruživanja Embracer grupi pitao fanove što žele nakon Tomb Raider i Marver’s Avengers igara. Interes za sudjelovanjem u upitniku bio je golem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok inače upitnici ovakvog tipa generiraju tek po nekoliko tisuća odgovora, na sam spomen eventualnog nastavka Legacy of Kaina studio je zaprimio preko 100 tisuća odgovora, otkrio je izvršni direktor studija Phil Rogers.

Legacy of Kain je jedna od najspominjanijih serijala kada je u pitanju mogući remaster ili remake neke klasične igre. Uz Final Fantasy VII, Chrono Trigger/Chrono Cross, Dino Crisis te Need for Speed: Underground, fanovi serijala, ali i (stariji) igrači općenito su najviše spominjali upravo Legacy of Kain. Kako i nebi, kada se radi o igri vrhunske atmosfere i glazbene podloge, pamtljivih likova, odličnog gameplaya te spektakularnog narativa. Dan danas se većina igara ne može ni približiti razini koju je jedan Soul Reaver postigao prije više od 20 godina.

“Budite uvjereni, čujemo vas glasno i jasno i nastavit ćemo vas obavještavati o mogućnostima koje predstoje za Legacy of Kain u budućnosti”, Rogers je praktički potvrdio da je novi Legacy of Kain, ako ništa drugo, u bližim planovima Crystal Dynamicsta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano