Vijesti

Preminuo je glumac James McCaffrey, glas Max Paynea u videoigrama

U krugu obitelji, u 65. godini života preminuo je James McCaffrey, glumac koji je pružio glas Max Payneu u drugom i trećem nastavku igre. Prvi je svijetu to jutros podijelio njegov kolega glumac i jako dobar prijatelj Kevin Dillon, a potom upravo i potvrdio agent TMZ-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog malog budžeta, Max Payneu u jedinici glas je pružio kreator igre i šef Remedyja Sam Lake. Međutim, James McCaffreya zauvijek ćemo pamtiti kao “taj” glas, budući da je dvojka sama po sebi donijela puno više glasovnih linija koje su pridonijele dubljoj karakterizaciji lika i složenijoj priči. Fanovi će se složiti kako je McCaffreya izvedba nenadomjestiva i pitanje je tko će i hoće li uopće preuzeti tu zahtjevnu rolu u produkciji najavljenih Alan Wake remakeova.

James McCaffrey utjelovio je i lik Alexa Caseya u Alanu Wakeu 2, međutim, iz današnje perspektive jasno nam je zašto ga nismo gledali u promociji igre, a nije bio prisutan ni na The Game Awards ceremoniji gdje su bili njegovi ostali kolege.

Osim iz videoigara, McCaffreya širi krug ljudi pamti i kao Jimmy Keefea iz popularne serije Rescue Me (Vatreni dečki) te filmova poput American Splendor, A Gidted Man, The Big Take, The Truth About Cats & Dogs…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano