VijestiZanimljivosti

Preprodavači PS5 konzola i dalje su veliki problem u Japanu, zbog njih je izmišljeno novo pravilo

I dok na našim prostorima, ako ste spremni platiti znatno više od preporučene cijene, relativno jednostavno možete kupiti PlayStation 5 konzolu, na matičnom tržištu u Japanu još uvijek vlada velika nestašica. Preprodavači caruju, a jedna lokalna trgovina odlučila je doskočiti problemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako bi zaobišla skalpere, trgovina GOE objavila je kako će ubuduće priliku da kupe PS5 konzolu nuditi samo vlasnicima PS4. Međutim, postoje dvije kvake.

Prva je da svoju PS4 konzolu igrač iz Japana mora prodati trgovini. A druga je… Pa, prvo mora biti izvučen na lutriji. Da uopće kupe PS5, Japanci moraju imati sreće da ih se izvuče na lutriji.

Japanci su dosad imali pravilo prodaje samo jedne konzole po osobi, čemu su preprodavači doskočili izradom lažnih osobnih iskaznica. Voditelji GEO trgovine sada se nadaju kako će većina konzola iz novog vala prodaje završiti u pravim rukama, a igrači, pretpostavljate, su i dalje skeptični.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano