Vijesti

Priča se o potpunom remakeu prvog Uncharteda

Popularni Nick Baker (nadimka Shpeshal_Nick) na svojem Xbox Era podcastu ne prestaje bacati ideje i dozivati glasine. Neke mu prođu, poput prošlotjedne najave State of Play prezentacije, a neke ne (poput Sly Coopera).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ovu najnoviju nismo sigurni što misliti, pa tako ni što željeti. Baker tvrdi kako je u razvoju potpuni remake prvot Uncharteda. Drake’s Fortune se planira za PS5, ali kako priznaje, nije sto posto siguran u postojanje istog, ali u najmanju ruku se unutar Sonyja razgovara o istom.

Da je čuo isto navodi i kolega mu John Clarke, ali nebi znali reći tko razvija isti. Ono što znamo od ranije je da je Naughty Dog završio sa serijalom te više ne planira raditi na istom. Od 2016. nabacuju se ideje o budućnosti popularnog serijala, a u jednom trenutku je palicu trebao preuzeti Sonyjev Bend studio (Days Gone) koji je već radio Uncharted igru i to za PS Vitu.

Novi Uncharted mogao bi raditi i studio Bluepoint, isti onaj koji je potpisao remastere za PS4. Bluepoint je specijaliziran za remakeove i remastere, to mu ide sjajno, međutim, znamo i da oni već neko vrijeme rade na baš svom vlastitom projektu, pa nismo sigurni koliko je izvjestan njihov Uncharted.

ffa anketa

Što kažete na ideju remakea Uncharted: Drake's Fortune?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano