Vijesti

Prije nego što je preminuo, Kevin Conroy posljednji put je pružio glas Batmanu u nadolazećoj Suicide Squad igri

Nakon bitke s rakom, glumac Kevin Conroy nesretno je preminuo prošli mjesec u 66. godini života. Mnogi od nas upravo njegov glas najviše povezuju s Batmanom zahvaljujući genijalnim izvedbama u animiranoj seriji, stoga nam je jako drago što je upravo on reprizirao najdražu mu ulogu u Suicide Squad: Kill The Justice League.

Otkrili su to Rocksteady Games i DC na The Game Awardsu, jer Batman će biti jedan od zlih odmetnika pokvarenog Justice Leaguea. “Batman ne ubija”, Haley Quinn nervozno poručuje pri kraju trailera, međutim, to je nekad bilo točno, ali što god da je pokvarilo Justice League promijenilo je i njega.

Trailer se zatvara ispisanom emotivnom porukom: “Hvala ti, Kevin”, a potom Kevin Conroy ponavlja onu ikonsku – I am vengeance! I am the night! I am Batman!, ovaj put s dubljim i grubljim glasom te u najmanju ruku jednako upečatljivo.

Kevin Conroy snimio je svoju ulogu prije smrti, a u njegovu te izvedbu svih drugih glumaca uvjerit ćemo se 26. 5. za kada je noćas zakazan izlazak Suicide Squad: Kill The Justice Leaguea.

Igra

Povezano