Vijesti

Prikazan je novi No Return mod za The Last of Us 2 Remastered

Noćas u dva različita PR tima dvije dijametralno suprotne situacije. Sony je fino vagao i izvagao, plan je bio objaviti prikaz No Returna dan prije GTA 6 trailera i profitirat na njegovom hypeu. Bila je to ideja godine, međutim, nisu znali što će se dogoditi. Trailer za GTA 6 objavljen je ranije, a prikaz roguelike moda za The Last of Us Part II Remastered prošao je ispod radara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I šteta da jest, jer iz odgledanog izgleda kao sve što smo tražili od TLoU 2. Trailer prikazuje za The Last of Us jedinstveni akcijski gameplay na nekoliko različitih lokacija i s nekoliko likova uključujući Ellie, Abby, Dinu, Leva, Jesse i Tommyja.

Svaki od likova ima svoje jedinstvene sposobnosti. Primjerice, Dina jako dobro crafta te može kreirati oružja i opremu koju drugi likovi ne mogu, Jesse je snalažljiv i dobiva 30% više in-game valute, a Manny ima 50% više zdravlja.

Prednost Yare i Leva je što mogu igrati zajedno.

Između krugova kupovat ćete i nadograđivat opremu, a imat ćete ju na što “prazniti” budući da su prikazani praktički svi neprijatelji iz igre, od ljudskih do inficiranih poput odvratnog Rat Kinga.

The Last of Us Part 2 Remastered zakazan je za 19. 1. ekskluzivno za PS5, a oni koji posjeduju PS4 izvedbu moći će nadograditi za 10 eura.

Igra

Povezano