Vijesti

Prince of Persia: Sands of time Remake odgođen za iduću godinu

Kako nam se bliži E3 i prezentacije novih igara, kao i ažuriranja postojećih, hype igrača je sve veći. Mnogi igrači imaju i zaista nerealna očekivanja, pa su već sada izdavačke kuće počele unaprijed objavljivati što definitivno nećemo vidjeti tokom njihovih E3 prezentacija. Prvo je to bila Koch Media koja je uklonila svaku nadu igrača koji su se nadali novim naslovima kao što su Metro i Saints Row, a sada je to Ubisoft objavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom službenom Twitter računu developeri koji rade na razvoju Prince of Persia: Sands of Time Remakea su definitivno potvrdili kako će igra izaći tijekom iduće godine, te da na Ubisoftovoj E3 prezentaciji neće biti nikakvih novosti vezanih za igru.

“Već sada imamo veliki napredak na našoj igri kako bi mogla izaći iduće godine, međutim nismo još uvijek spremni podijeliti bilo kakve informacije”

Twitter objava

Podsjetimo se, Prince of Persia: Sands of Time Remake je prvi puta najavljen tijekom Ubisoft Forwarda u rujnu protekle godine. Od tada nismo dobili nikakve dodatne informacije osim da je igra odgođena.

Jeste li razočarani ovom viješću? Tko je sve igrao originalnu igru?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano