Vijesti

Priprema se sahrana Red Dead Redemptiona 2

Red Dead Redemption 2, bez ikakve sumnje, jedna je od najvećih i najboljih igara prošle generacije. Red Dead Online, bez ikakve sumnje, jedno je od najvećih razočarenja. Trebao je to biti Divlji zapad epskih proporcija po kojem će jahati najveći odmetnici s jedne strane i predstavnici zakona s druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maštali smo o bitkama kakve još nitko nije doživio u online bespućima, no na kraju smo dobili Red Dead Online koji nikad nije zasjao u pravom svijetlu. Štoviše, Rockstar je posljednji put dodao novi sadržaj prije godinu dana.

Danas Red Dead Online živi na aparatima, a na životu ga održavaju fanovi s fantastičnim modovima koji su dostupni na PC-ju. Konzolaši su odavno pospremili svoje revolvere i odjahali na servere drugih igara.

No, čini se da je Rockstarovo ignoriranje online komponente dozlogrdilo i najzagriženijim fanovima. #SaveRedDeadOnline ponovno je bio u trendingu na Twitteru, a sad se sprema i virtualna sahrana. “Obucite svoju najbolju odjeću za sahranu, pozovite prijatelje da se pridruže i proširite hashtag” poručili su fanovi s Red Dead Newsa. Trend se počeo širiti, no koliko će sahrana pomoći u osvještavanju Rockstara, nismo sigurni.

GTA Online je popularniji i donosi kompaniji milijune dolara dnevno, a kompletan fokus prebačen je na GTA VI koji bi mogao postati najprodavanija igra u povijesti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano