Vijesti

Pripremite se na novih 20-ak GB downloada: Stiže nova CoD Warzone nadogradnja

Ažuriranje vijesti: 11.50

Zakrpa je vani i iznosti 11.44GB za PS4 verziju igre i oko 20GB za PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Battle Royale koji ovih dana igraju baš svi dobit će danas oko 19 sati novu nadogradnju koja donosi nekoliko sitnih promjena, a koje bi značajno trebale promijeniti prirodu igranja.

Cijena kupovine loadouta s novom nadogradnjom iznosit će $8500. To je značajan skok s dosadašnjih $6000, a ekipa s Facebook grupe Call of Duty: Modern Warfare Balkan (joinajte se) zaziva i veće cijene kako bi se produžilo vrijeme pripreme i odgodio “odlazak” na late game.

Još jedna novost koju pozdravljamo je i ta da će igrač koji se odspoji iz meča u downanoj poziciji ostaviti sav loot sa sobom kao i kod slučaja kad baš pogine. Odsad će statistika i takve situacije brojati kao kill.

Nerfan je i shotgun koji trentno pucanjem izbliza može ubiti igrača s full armorom iz jednog pucnja.

Nadogradnja bi trebala biti dostupna negdje od 19 sati, a očekuje se veličina od 18 do 22 gigabajta. Ostatak promjena možete pronaći na službenim stranicama developera.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano