Vijesti

Procurila je nadograđena mapa za koju se vjeruje da je iz GTA 6

Kada je svojevremeno 2016. curila mapa za Red Dead Redemption 2 nitko nije vjerovao u njezinu istinitost, sve dok 3 godine kasnije igra nije izašla. Na sličan sada se u već nekoliko navrata na internetu pojavljuje sve detaljnija navodna mapa iz GTA 6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je već četvrta izvedba iste mape, a sa svakom novom ona biva sve detaljnija. Prva slika bila je praktički ilustracija mape s gradom (Vice City?) na sjeveru velikog otoka, jednog manjeg otoka istočno i dodatnog masivnog otoka na jugu. Što je tada bila svojevrsna potvrda teoriji (temeljenoj na leakovima) kako će se GTA 6 igrati na dva kontinenta

Druga slika prikazala je djelić sjevernog djela mape koji izgleda dovršenije, a treća slika donijela je kadrove južnog otoka, detaljnijeg s priobalnim gradom na istočnom djelu.

Četvrta i najnovija slika prikazuje južni dio sjevernog otoka koji izgleda prilično detaljno i dovršeno s cestama i ruralnijim mjestima. Na njegovom južnom djelu čini se kao da se dizajnira novi veliki grad, ili je on već dovršen ali je nešto razvedenije gustoće. Budući da je slika mutnija, možda se samo radi o krševitijem djelu mape?

Četvrta i najnovija slika navodne mape iz GTA 6.

Kao i svi prethodni izvori, tako je i ovaj najnoviji anoniman. Jedno je sigurno – netko sigurno radi nekakvu mapu. Možda je Rockstar, a možda je netko tko nas sve trola. Sa svakim novim prikazom ona izgleda sve dovršenije i netko definitivno ulaže određeni trud.

Kao što to nije napravio 2016. kada je curio Red Dead Redemption 2, tako Rockstar ni sada ne komentira ovakve i sliče navode. Od novosti vezanih uz GTA 6 (koji još uvijek nije ni službeno potvrđen, ali svi znamo da je u razvoju) izdvajamo onu u kojoj prenosimo pozdanog leakera koji tvrdi da ga nećemo igrati prije 2023.

A ako želite maštati i pročitati nešto uzbudljivo, bacite oko na ovaj detaljan leak koji navodi elemente radnje, tehničke detalje, opisuje svijet te općenito izaziva nuspojavu nekontroliranog slinjenja…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano