Vijesti

Procurila prezentacija 2K Gamesa za E3, dobivamo Borderlands spinoff i novu Marvelovu igru

Prije nekoliko sati na Redditu je procurila lista novih igara koje je 2K planirao najaviti tijekom svoje E3 prezentacije. Da bi sve to bilo ‘službeno’, leak je potvrdio Jason Schrier na svojem Twitter računu, a kada Jason nešto potvrdi onda to tako doista stoji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobit ćemo novi NBA 2K22, a navodno će Dirk Nowitzki biti na naslovnici. Wonderlands je naziv novog Borderlands spin-off naslova gdje glavnu ulogu ima Tiny Tina. Procurio je i link gdje je 2K već zaštitio prava na zaštitni znak za “Tiny Tina’s Wonderlands”. Izvor tvrdi da je igra ista kao i prijašnji naslovi s više raspoloživih klasa.

Tu je i nova Marvelova igra, a opisuje se kao XCOM s Marvelovim junacima. Izvor također tvrdi da će mnogim junacima glas posuditi poznati glumci.

Posljednja igra koja se spominje nosi ime Volt i čini se da je u vrlo ranoj fazi razvoja. Opisuje se kao mješavina Cthulhua i Saints Rowa.

Jason ipak tvrdi kako ne vjeruje da će sve ove igre biti otkrivene tokom E3 prezentacije. Što vi mislite? Koja vam se igra najviše svidjela sa liste?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano