Procurile su cijene nekih izdanja za 30. godišnjicu PlayStationa

Standardni PS5 Slim, nadolazeći PS5 Pro, DualSense i DualSense Edge, PS Portal i neki dodaci 21. studenoga dobit će svoja reizdanja u kultnoj PS1 sivoj boji. Izdanja su toliko atraktivna da je malo tko ostao imun na ovaj udar nostalgije, u skladu s time i potražnja će biti golema, a budući da je sve limitirano količinom, Sony bi mogao nalijepiti cijenu kakvu želi.

Ali izgleda da neće, odnosno cijene nebi trebale značajno odstupati od standardnih izdanja. Javlja to pouzdani insajder Billbil-Kun koji je uspio saznati cijenu u američkim dolarima za dva izdanja.

PS5 Slim (Digital Edition) koštat će točno $499,99, što je 50 dolara više od standardne cijene na američkom tržištu. Obični DualSense koštat će $79,99 što je pet dolara više od standardnog bijelog DualSensea i negdje na razini svih ostalih obojanih izdanja.

Za ostale cijene pričekat ćemo četvrtak 26. 9. za kada je zakazan početak pretprodaje. Budući da PlayStation Direct trgovina nije dostupna u Hrvatskoj, u našim trgovinama će se moći prednaručiti (samo) PS5 Pro konzola, PS Portal i Edge kontroler, dok PS5 Slim i obični DualSense ostaju ekskluzivni za PlayStation Direct trgovinu.