Vijesti

Procurile su navodne PlayStation Plus igre za lipanj

Ne znamo ni kako ni zašto, ali španjolski Areajugones posljednjih mjeseci redovito točno izvještava o PlayStation Plus igrama prije vremena. Otkrili su nam koje igre bi to trebale biti u lipnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su navodno Star Wars Squadrons naslov s jakom podrškom za VR, Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown i Operation: Tango.

Kooperativni špijunski naslov Operation: Tango izlazi upravo 1. 6. i mogao bi biti samo za PS5 vlasnike. Star Wars Squadrons je dosta dobar Star Wars naslov kojem je Flipper udijelio visoku ocjenu 80/100, a Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown je popularna tabačina s PS3 o kojoj se već neko vrijeme šuška da bi u remasteriranom i nadograđenom izdanju trebala izaći na PS4 i PS5. SEGA navodno oko VF5 želi izgraditi snažnu esport scenu.

Nagađali smo kako bi novi PS+ naslov mogla biti dosta zanimljiva Necromunda budući da izlazi baš u utorak 1. 6. kada bismo trebali dobiti i PS+ igre. Ali izgleda da od toga ništa, barem ako se pita dosad pouzdani Areajugones.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano